huorlcruocttur_orl_1000x380.jpg Kattintson a részletekért
Cégismertető
Molnár János autószerelő mester 1974-óta végezte nagy értékű sport és különleges kocsik javítását, átalakítását Németországi és Egyesült Államokbeli megrendelők számára. 1988-tól az AVIS Rent a Car gépkocsiparkjának karambolos javítását végezte szerződés alapján évi 1500-1700-as darabszámban. Új és használt gépkocsik értékesítésével bővített tevékenységét 1992-től Molnár + Molnár Autójavító és Kereskedelmi Kft. néven folytatta. 1992. decemberétől a Magyar Suzuki Rt acheter lasix 40., 1994. decemberétől a Daewoo Motor Hungary hivatalos márkakereskedése és szervize.

 

1993-tól végezzük telephelyünkön az időszakos, illetve a forgalomba helyezés előtti műszaki vizsgáztatást, saját alkalmazásban álló tanúsító és kijáró vizsgabiztos segítségével. Az előírt feltételeknek eleget téve, 2007 júniusától a műszaki vizsgáztatás mellett a KIV vizsgálatot is végezzük.

 

A Molnár+Molnár Kft. 1998-óta kezeli majosházai vámraktárában a Chevrolet (Daewoo) gyártmányú gépjárműveket. Vám-logisztikai raktárunk fogadja a közúton vagy vasúton érkező gépkocsikat, elvégzi beraktározásukat majd raktározásukat, a belföldi forgalom számára történő vámkezelésüket, a kiszállítást megelőző PDI tevékenységet (devaxálás, „0" revízió, műszaki vizsga) és kiszállításukat a hazai kereskedőhálózat közel ötven tagja, valamint a kelet-európai régió országaiba. 2006 decemberétől a Magyarországra és a kelet-európai régióba címzett Opel Antara gépkocsik is majosházi telephelyünkön keresztül jutnak el céljukig.